Total: 67327 apps , New today: 0 , Updated today: 0 Sign in with a Google Account


Home  »  Business  »  Info Restart

Info Restart image

Info Restart - FREE

by IT4U Ltd., Version: 1.0.1 , 183 KB  

Package name: it4u.development.edina.info , Last Update: 2011-12-14 01:28:04


2 ratings (4.500 average)

100-500 downloads


Description

Text Sajam Info Restart, nekad najjači sajam informacijskih tehnologija održat će se na Zagrebačkom velesajmu od 9. do 12. studenog 2011. u okviru Sajma glazbe i multimedije.

Intencija projekta je promovirati poduzetnike i tvrtke s originalnim proizvodima koje u svojem poslovanju koriste moderne tehnologije.

U tu svrhu svim domaćim izlagačima Zagrebački velesajam odobrava popust od 30% za neuređeni prostor, a u cilju promoviranja malih i srednjih tvrtki nudi promotivan paket usluga u iznosu od 750 kuna (uključen PDV) za izlaganje i nastup u programu stručno-pratećih aktivnosti.

Izuzetno bogat i atraktivan bit će stručno-prateći program koji se organizira u suradnji s uglednim domaćim IT stručnjakom Radoslavom Dejanovićem. Za tu prigodu pripremljen je cjelodnevni program u okviru kojeg će izlagači aktivno prezentirati najsuvremenije proizvode i tehnologije i razmjenjivati svoja znanja i iskustva. U sklopu Sajma bit će organizirana izložba starih računala Retro Info kao i natjecanja za igrače računalnih igara u sklopu manifestacije Infogamer.

Također predviđen je bogat izbor zabavnih događaja, edukativnih radionica i još mnogo zanimljivih sadržaja za široku publiku u okviru Sajma glazbe i multimedije poput Gaming arene, laser show-a, Dj arene show-a, programa dj-a i plesnih skupina, natjecanja u fotografiji, nastupa domaćih i inozemnih glazbenika, itd.

U večernjim satima održat će se plesni i koncertni program s partijima salse, elektronske glazbe, hip-hopa i drugih plesnih disciplina.

Uz Info Restart, koji se održava u okviru Sajma glazbe, plesa i multimedije, održavaju se i sajmovi: Interliber, Inova te Educa plus i Zim Ski Show-om. Ovaj miks poslovnih, izložbeno-kulturnih, edukativnih i zabavnih sadržaja, kao najznačajnije događanje ove vrste u regiji, jamči veliku medijsku pozornost i praćenje, te posjet od preko 100.000 posjetitelja, većinom mladih ljudi.

Info Restart screenshot 1

Apps from the same developer

Adriatic Battle Adriatic Battle is classic battleships game for one or two players.
Halo Majstore Trebaš majstora? Nema problema! Aplikacija omogućuje pregled najbližih majstora!
Brick Annoyed You have to destroy all balloons on the screen to advance to the next level.
Brick Annoyed OF You have to destroy all balloons on the screen to advance to the next level.
Location Alarm Location Alarm helps you remeber important locations in your life.

Related Android Apps

ES Task Manager Save Battery, Free Memory, Kill Task, Uninstall App, Speed up the phone
配達追跡正式版 配達追跡正式版 V2.0 (1) NO ADS (2) 無料アップグレード (3) 追加機 ...
7 Habits - Effective People Learn from some of the most provocative, practical management advice offered!
NCTech QRCard This application provides name card service using QRCode. It will read the QRCode and download information from the ...
Apec TThe APEC CEO Magazine will be published as a prestigious full-color, high-gloss, perfect-bound ...


Find more Android apps and games

Androlicious.com is a website that shows applications and games from Android Market. You can download and install apps and games directly from Android Market using an Android phone or by using WebConnect mobile application.