Total: 67327 apps , New today: 0 , Updated today: 0 Sign in with a Google Account


Home  »  Business  »  Info Restart

Info Restart image

Info Restart - FREE

by IT4U Ltd., Version: 1.0.1 , 183 KB  

Package name: it4u.development.edina.info , Last Update: 2011-12-14 01:28:04


2 ratings (4.500 average)

100-500 downloads


Description

Text Sajam Info Restart, nekad najjači sajam informacijskih tehnologija održat će se na Zagrebačkom velesajmu od 9. do 12. studenog 2011. u okviru Sajma glazbe i multimedije.

Intencija projekta je promovirati poduzetnike i tvrtke s originalnim proizvodima koje u svojem poslovanju koriste moderne tehnologije.

U tu svrhu svim domaćim izlagačima Zagrebački velesajam odobrava popust od 30% za neuređeni prostor, a u cilju promoviranja malih i srednjih tvrtki nudi promotivan paket usluga u iznosu od 750 kuna (uključen PDV) za izlaganje i nastup u programu stručno-pratećih aktivnosti.

Izuzetno bogat i atraktivan bit će stručno-prateći program koji se organizira u suradnji s uglednim domaćim IT stručnjakom Radoslavom Dejanovićem. Za tu prigodu pripremljen je cjelodnevni program u okviru kojeg će izlagači aktivno prezentirati najsuvremenije proizvode i tehnologije i razmjenjivati svoja znanja i iskustva. U sklopu Sajma bit će organizirana izložba starih računala Retro Info kao i natjecanja za igrače računalnih igara u sklopu manifestacije Infogamer.

Također predviđen je bogat izbor zabavnih događaja, edukativnih radionica i još mnogo zanimljivih sadržaja za široku publiku u okviru Sajma glazbe i multimedije poput Gaming arene, laser show-a, Dj arene show-a, programa dj-a i plesnih skupina, natjecanja u fotografiji, nastupa domaćih i inozemnih glazbenika, itd.

U večernjim satima održat će se plesni i koncertni program s partijima salse, elektronske glazbe, hip-hopa i drugih plesnih disciplina.

Uz Info Restart, koji se održava u okviru Sajma glazbe, plesa i multimedije, održavaju se i sajmovi: Interliber, Inova te Educa plus i Zim Ski Show-om. Ovaj miks poslovnih, izložbeno-kulturnih, edukativnih i zabavnih sadržaja, kao najznačajnije događanje ove vrste u regiji, jamči veliku medijsku pozornost i praćenje, te posjet od preko 100.000 posjetitelja, većinom mladih ljudi.

Info Restart screenshot 1

Apps from the same developer

Adriatic Battle Adriatic Battle is classic battleships game for one or two players.
Halo Majstore Trebaš majstora? Nema problema! Aplikacija omogućuje pregled najbližih majstora!
Brick Annoyed You have to destroy all balloons on the screen to advance to the next level.
Brick Annoyed OF You have to destroy all balloons on the screen to advance to the next level.
Location Alarm Location Alarm helps you remeber important locations in your life.

Related Android Apps

Call Tracker for Salesforce Business Leader. Sales Dynamo. Marketing Maven. You know tracking client interactions in Salesforce is vi ...
Millionaire MBA - Free Sample Use Millionaire MBA to start or grow your business... get more sales/customers..
Mute O Matic *Free* Never let your phone interrupt a meeting or class again - Try now for free!
イギリス・ドイツ・ロシアの歴史 ブックマーク機能、履歴機能、関連語句リンク、関連地マップ表示、前後移動ボタン
My Task Q My Task Q unifies Google Tasks, Calendar, Contacts, Maps and Navigation.


Find more Android apps and games

Androlicious.com is a website that shows applications and games from Android Market. You can download and install apps and games directly from Android Market using an Android phone or by using WebConnect mobile application.