Total: 67325 apps , New today: 0 , Updated today: 0 Sign in with a Google Account


Home  »  Entertainment  »  Műsorújság

Műsorújság image

Műsorújság - FREE

by Magyar Telekom NyRt., Version: 2.5 , 1595 KB  

Package name: tmobile.hu.android.epgmiab , Last Update: 2012-09-24 01:08:27


741 ratings (4.124 average)

50,000-250,000 downloads


What's new in this version (2.5):

Manuális frissítési beállítás javítása

Description

A Műsorújság alkalmazás segítségével Ön több mint 150 televízió (és rádió) csatorna műsorát érheti el, képeket nézhet meg a műsorokról, valamint böngészhet a részletes műsoradatok között. Az értesítés funkció segítségével pedig biztosíthatja, hogy ne maradjon le kedvenc filmjéről, vagy sportműsoráról, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést küldünk Önnek.

Kedvenc TV csatornáiból listát is készíthet és a telefon elforgatásával megnézheti a kiválasztott csatornák egy időben futó programjait illetve egy gombnyomással megnézheti ezek esti műsorait. A keresés funkcióval pedig rákereshet kedvenc filmjére, hogy megtudja, mikor és melyik csatornán lesz alkalma megtekinteni a héten.

Amennyiben pedig Ön T-Home IPTV előfizető, akkor az Ön számára további lehetőségek is megnyílnak, ugyanis egy egyszeri webes regisztrációt követően a Műsorújság alkalmazás segítségével vezérelni tudja majd az otthoni IPTV Set Top Box-ot, azaz felvételeket indíthat és törölhet bárhonnan és bármikor, illetve ellenőrizheti, hogy milyen műsorok és sorozatok rögzítését állította be.

A Műsorújság v2.0 változatától már Mobil TV-t is nézhet, ha rendelkezik valamilyen Mobil TV csomaggal. Ha még nem nézett Mobil TV-t, próbálja ki díjmentesen az Origo Life Network és Ozone Network csatornáit, nézzen bele az adásokba és ha úgy gondolja, hogy más csatornák programját is szívesen nézné a mobilján, fizessen elő valamelyik Mobil TV csomagra!
A Műsorújság alkalmazásban megtekintheti az elérhető Mobil TV csomagok csatornaválasztékát és árait, majd akár azonnal kezdeményezheti is a kiválasztott csomag előfizetését.


Electronic Program Guide – Műsorújság

With this Application you can follow the program of the most commonly used TV channels available in the IPTV service of T-Home in Hungary.

You may create a list of favorite channels, and check the parallel programs by turning the phone into landscape mode.
If you are a T-Home IPTV subscriber, you have even more advantages, because after a one time registration process, you can set and delete recordings on your home IPTV SetTopBox.

From v2.0 Műsorújság includes some new features, i.e.:
- Watch Mobile TV - online streaming of selected TV Channels
- Order the MobileTV package you like directly from the App

Műsorújság screenshot 1

Apps from the same developer

Bürometer Ön is úgy érzi, hogy túl sokat dolgozik? De pontosan mennyire túl? Mostantól számszerűen is megt ...
Hírolvasó A Hírolvasó alkalmazás használatával egy helyen olvashatja számos magyarországi és külföldi hírportál legfri ...
Csengettyűk A T-Mobile ünnepi alkalmazásával meglepetést szerezhetsz barátaidnak, szeretteidnek! Játssz le kar ...
Árfolyamok Az alkalmazás segítségével nyomon követheti az MNB aktuális hivatalos devizaárfolyamait, kiválaszthatja ked ...
Travel & Surf Az alkalmazásban megvásárolható EU roaming adatdíjcsomagok internetezésre, e-mailezésre vagy WAP-o ...

Related Android Apps

Halloween Party Soundboard! A scary Halloween soundboard! Select a delay and spook your friends on Halloween
Seashore Dreams Sandy seashore seabed scrolling animated wallpaper. Watch the beautiful background and sandy bottom scroll by as sa ...
Dancing Girls 3D 3D Animated dancing girls. Realtime.
Business Spotlight Networking Powered by MusicTapp.com. Tapp Into New Music Apps™
Funny Pics Ultimate Collection Funny Pics has been in the top 100 free apps in most countries!


Find more Android apps and games

Androlicious.com is a website that shows applications and games from Android Market. You can download and install apps and games directly from Android Market using an Android phone or by using WebConnect mobile application.